Retouren

Retour ongebruikt product

Ongebruikt kun je het Anti Snurk Pakket tot 14 dagen na levering aanmelden voor retour, je hebt dan nog eens 14 dagen om het product te retourneren overeenkomstig met de wet op verkopen op afstand (artikel 7:5 BW).

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via retour@antisnurkpakket.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
    Retour gebruikt product

    Vanwege de hygiëne mag je het Anti Snurk Pakket niet gebruikt terug sturen. Mocht je klachten hebben over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.